Οι Προγραμματιστές Υπογράφου Κερδίζουν Ανταμοιβές Μετεγκατάστασης σε GRT για τη Δημιουργία API Ανοικτού Κώδικα

Οι προγραμματιστές υπογράφου που δημιούργησαν υπογράφους και διεκδίκησαν τα POAP NFTs ανταμείφθηκαν με GRT για τη συνεισφορά τους στο λογισμικό ανοικτού κώδικα.

Το The Graph δεν θα ήταν εκεί που είναι σήμερα χωρίς τους προγραμματιστές υπογράφων του - πάνω από 20,000 προγραμματιστές ανέπτυξαν πάνω από 18,000 υπογράφους στη διάρκεια της υπηρεσίας της φιλοξενούμενης υπηρεσίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ίδρυμα The Graph είναι ενθουσιασμένο που επιβραβεύει κάθε προγραμματιστή υπογράφου με 685 GRT για να υποστηρίξει τη μετεγκατάσταση τους από την φιλοξενούμενη υπηρεσία στο αποκεντρωμένο δίκτυο.

Οι συνεισφέροντες του υπογράφου που εξαργύρωσαν τον POAP NFT τους Προγραμματιστή Υπογράφου πριν από τις 6 Ιουλίου έχουν λάβει τα GRT στις Ethereum διευθύνσεις τους. Τα κέρδη σε GRT μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή των τελών ερωτημάτων για τη χρήση υπογράφων στο Subgraph Studio ή για επιμέλεια ενός υπογράφου στον Graph Explorer ! Εάν δεν έχετε διεκδικήσει τον POAP NFT Προγραμματιστή Υπογράφου, υπάρχει ακόμα χρόνος!

Διεκδικήστε το NFT σας για να Λάβετε την Ανταμοιβή σε GRT!

Οι προγραμματιστές υπογράφου που συνεισέφεραν σε υπογράφους στην φιλοξενούμενη υπηρεσία του The Graph από τις 21 Ιανουαρίου 2019 έως τις 26 Μαΐου 2021 είναι επιλέξιμοι για το POAP NFT Προγραμματιστή Υπογράφου και πρέπει να είχαν λάβει ένα email για να διεκδικήσουν το NFT μέσω POAP. (Ελέγξτε ξανά τα ανεπιθύμητα μηνύματα!) Οι προγραμματιστές υπογράφων πρέπει να έχουν συνδεθεί στο Graph Explorer με το λογαριασμό τους στο github ή το email τους για να είναι επιλέξιμοι.

Εάν δεν διεκδικήσατε το NFT σας πριν από τις 8 Ιουλίου, έχετε την τελική ευκαιρία να λάβετε την ανταμοιβή σε GRT! Διεκδικήστε το NFT Προγραμματιστή Υπογράφου πριν από τις 15 Ιουλίου 2021 στις 12 μ.μ. PDT για να λάβετε την επιβράβευση σε GRT. Όλες οι τελικές ανταμοιβές θα διανεμηθούν έως τις 22 Ιουλίου 2021, δεν θα διανεμηθούν περαιτέρω ανταμοιβές. Εάν αποτύχατε στο KYC σε κάποιο από τα προηγούμενα προγράμματα του The Graph, δεν πληρείτε τις προϋποθέσεις για επιβράβευση.

Οι προγραμματιστές υπογράφων είναι οι δημιουργοί του αποκεντρωμένου ιστού, προστάτες των κοινών ανοιχτού κώδικα και οι αρχιτέκτονες του παγκόσμιου γραφήματος δεδομένων. Εκτιμούμε πολύ τις συνεισφορές σας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας περαιτέρω στο Web3.

Μετακινήστε τον Υπογράφο σας σήμερα!

8 αποκεντρωμένες εφαρμογές συμπεριλαμβανομένων των Audius, DODO, Livepeer, mStable, Opyn, PoolTogether, Reflexer και UMA βασίζονται επί του παρόντος σε υπογράφους στην παραγωγή και έχουν μετακινήσει τους υπογράφους τους στο αποκεντρωμένο δίκτυο. Με την χθεσινή κυκλοφορία του Studio Υπογράφου, οι προγραμματιστές μπορούν πλέον να μετακινήσουν εύκολα τους υπογράφους τους, να τους δοκιμάσουν στο sandbox και να τους δημοσιεύσουν στο κύριο δίκτυο. Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να διαχειριστούν αποτελεσματικά τα τέλη ερωτήματος και τις ρυθμίσεις υπογράφου για να προσαρμόσουν την εμπειρία τους. Η χρήση υπογράφων που δημοσιεύονται στο The Graph διασφαλίζει ότι μία αποκεντρωμένη εφαρμογή βασίζεται σε αποκεντρωμένη υποδομή για τον περιορισμό των κεντρικών σημείων αποτυχίας και της διακοπής λειτουργίας.


Ο Yaniv Tal, Διευθύνων Σύμβουλος της Edge & Node είπε:

«Αυτή η κοινότητα έχει διανύσει πολύ δρόμο από τότε που διαθέσαμε για πρώτη φορά το κόμβο του Graph στους προγραμματιστές που κάνουν hacking στο ETHBerlin 2018. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες σε όλους τους προγραμματιστές που επέλεξαν να γίνουν από τους πρώτους υιοθέτες, εργάστηκαν πάνω στα πρώιμα σφάλματα στο λογισμικό, μας βοήθησαν να βελτιώσουμε την εμπειρία προγραμματιστή, συμμετείχαν στο discord και έκαναν το The Graph βασικό μέρος των στοιβών τους. "


Επιμέλεια σε έναν Υπογράφο

Με τη χρήση του Εξερευνητή του Graph, οι προγραμματιστές υπογράφων μπορούν επίσης να κερδίσουν GRT για τη δουλειά τους, με το να είναι από τους πρώτους που θα επιμεληθούν τους υπογράφους. Οι επιμελητές κερδίζουν ένα μέρος των τελών ερωτήματος αυτού του υπογράφου, οπότε αν έχετε δημιουργήσει έναν υπογράφο υψηλής ποιότητας με ακριβή ή περίπλοκα δεδομένα, γίνετε ένας από τους πρώτους που θα το επισημάνει και θα κλειδώσει GRT! Μόλις ένας επιμελητής κλειδώσει GRT, παράγεται ένα σήμα κατά μήκος μιας καμπύλης δέσμευσης έτσι ώστε η επίδραση πρόσθετου σήματος να μπορεί να ποικίλει, οπότε είναι σημαντικό ένας επιμελητής να κατανοήσει τη χρησιμότητα και τις δυναμικές της καμπύλης δέσμευσης του υπογράφου που σηματοδοτεί, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου ότι θα μπορούσε να χάσει κλειδωμένα GRT.

Οι δημιουργοί ευρετηρίων δίνουν προτεραιότητα στους υπογράφους για την εξυπηρέτηση ερωτημάτων, με βάση το ποσό του σήματος και τα αναμενόμενα τέλη ερωτήματος. Οι προγραμματιστές εφαρμογών θα επιλέξουν επίσης τα API των υπογράφων τους βάσει της αναμενόμενης αξιοπιστίας και ποιότητας, οπότε φροντίστε να επισημάνετε στους υπογράφους που είναι πιθανό να ενεργοποιήσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές στο μέλλον.

Σχετικά με το The Graph

Το The Graph είναι το επίπεδο δημιουργίας ευρετηρίων και ερωτημάτων του αποκεντρωμένου ιστού. Οι Προγραμματιστές (Developers) δημιουργούν και δημοσιεύουν ανοιχτά APIs, που ονομάζονται υπογράφοι, στα οποία οι εφαρμογές μπορούν να υποβάλουν ερώτημα χρησιμοποιώντας το GraphQL. Το The Graph υποστηρίζει προς το παρόν την ευρετηρίαση δεδομένων από το Ethereum, IPFS και PoA με σύντομα περισσότερα δίκτυα. Μέχρι σήμερα έχουν αναπτυχθεί πάνω από 18,000 υπογράφοι στην φιλοξενούμενη υπηρεσία και τώρα οι υπογράφοι μπορούν να αναπτυχθούν απευθείας στο δίκτυο! Περίπου 20,000 Προγραμματιστές (Developers) έχουν φτιάξει υπογράφους για εφαρμογές όπως, Uniswap, Synthetix, Aragon, Gnosis, Balancer, Livepeer, DAOstack, AAVE, Decentraland και πολλά άλλα.

Εάν είστε Προγραμματιστής (Developer) που δημιουργεί μια εφαρμογή ή μια εφαρμογή Web3, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπογράφους για δημιουργία ευρετηρίων και υποβολές ερωτημάτων δεδομένων από τα blockchains. Το The Graph επιτρέπει στις εφαρμογές να παρουσιάζουν αποτελεσματικά και αποδοτικά δεδομένα σε μια διεπαφή χρήστη και επιτρέπει σε άλλους Προγραμματιστές (Developers) να χρησιμοποιούν τον υπογράφο σας. Μπορείτε να αναπτύξετε έναν υπογράφο ή να υποβάλετε ερώτημα σε υπάρχοντες υπογράφους που βρίσκονται στο The Graph Explorer. Το The Graph θα ήθελε να σας καλωσορίσει ως Δημιουργούς Ευρετηρίων (Indexers)Επιμελητές (Curators) ή / και Εκπροσώπους (Delegators) στο δίκτυο The Graph. Γίνετε μέλος της κοινότητας του The Graph, συστήνοντας τον εαυτό σας στο Discord του The Graph για τεχνικές συζητήσεις, λάβετε μέρος στη συνομιλία του The Graph στο Telegram ή ακολουθήστε το The Graph στο Twitter! Οι Προγραμματιστές (Developers) και τα μέλη της κοινότητας του The Graph είναι πάντα πρόθυμοι να συνομιλήσουν μαζί σας και το οικοσύστημα του The Graph έχει μια αυξανόμενη κοινότητα Προγραμματιστών (Developers) που υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Το Ίδρυμα The Graph εποπτεύει το Δίκτυο The Graph. Το Ίδρυμα The Graph εποπτεύεται από το Τεχνικό Συμβούλιο. Η Edge & Node είναι ένας από τούς πολλούς οργανισμούς του Οικοσυστήματος The Graph.


Πρωτότυπο Άρθρο (Αγγλική)Subgraph Developers Earn GRT Migration Rewards for Building Open Source APIs

Συντάκτης Πρωτότυπου ΆρθρουThe Graph Foundation

Ημερομηνία Συγγραφής Πρωτότυπου Άρθρου: 08 Ιουλίου 2021